WhatsApp
Rektör Karabulut Ağrılı Profesörü vana gönderdi Ağrı Haberlerini Google News'te Takip Et Google News Sayfamız

Ağrı'nın üzerine Karabulut gibi çöken Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi rektörü ABDULHALİK KARABULUT gider ayak Ağrı'lı Profesörü Vana gönderdi oda yetmezmiş gibi birde profesörün yerine hemşehrisini atadı.

İkinci atamasında Ağrı' lı yöneticilere ikinci sınıf muamelesi yapan karabulut üniversite lojmanlarında neredeyse kapıcı dairesi dediğimiz dairelere göndermişti, bu eyleminde başarılı olan Karabulut, artık isteğimi yaparım Ağrı'nın sahibi yok kimseden ses seda çıkmadığına göre istediğimi yaparım havasına girdi.

    Ve yaptı...

 Türkiye sıralamasında en son sıralarda yer alan Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi tam bir saltanatlık  oldu artık kendisi için, hesap soran yok konuşan yok ne oluyor ne bitiyor kimsenin haberi yok..!

    Ağrı'da profesör unvanını alan hemşehrimiz Faruk Kaya   rektör yardımcılığı görevinden alınırken yine kimseden ses seda çıkmadı  ne STK ne kanaat önderi nede basın herkes üç maymunu oynadı hal böyle olunca Ağrı'ya KARABULUT İYİCE ÇÖKTÜ , ve maç uzatlamalara gidince son golünü attı..
    
   İşte golun detayları..!

Van yüzüncü yıl üniversitesinde göğüs cerrahisi Bölümünde iken Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi Tıp fakültesi dekanı olması beklenen profesör doktor Fuat SAYIR  üç ay boyunca görev yazısı  bekletilip yerine Erzurum'lu birinin ataması yapıldı ...

   Son dakika golü olarak gündeme düşen bu olay yine   karambole gidiyor gibi, Ağrı üniversitesi mi Erzurum üniversitesi mi hâlen anlamış değiliz.

     Ağrı'ya KARABULUT gibi çöken rektör umarım gider ayak tabelayı değiştirmez, gerçi tabela sadece harflerden oluşuyor, tabelada Ağrı İbrahim Çeçen üniversitesi yazması çokta önemli değil, önemli olan kimler tarafından yönetildiği..

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Anket