WhatsApp
Ağrı İş Kur Müdürü Vatandaşa Sittin  Sene Ağrı Haberlerini Google News'te Takip Et Google News Sayfamız

Ağrı İş Kur Müdürü Vatandaşa Sittin !!!

Ağrıda itibar kaybı yaşayan iş kur müdürlüğü şikayet durumu nedeniyle makamına gelen vatandaşa, sittin sene, seni işe alamam diyerek, vatandaşla alay edercesine dalga geçti…

Bir çok kurum ziyareti kapsamında, ziyaret ettiğimiz Ağrı İş Kur Müdürü Emrah Ataş’ı ziyaret ettik…

Ziyaret esnasında makamına giren bir köylü vatandaşın şikayetine şahit olduk.

TYP Kapsamında işe alındığını ifade eden vatandaş, sağlık sorunları nedeniyle ameliyat olduğunu ve ameliyat sonrası kendisine doktor 10 günlük rapor verdiğini beyan etti.

Saç jölesi eksik olmayan artist tavırlı müdür, ayakta beklettiği vatandaşa sert bir Üslupla sittim sene seni işe alamam diyerek, kendisine 10 günlük rapor verildiği için işten atıldığını ifade ederek, koca devletin bir köylü vatandaşın durumuna çaresiz kaldığını beyan etti.

Perişanlığı giyiminden, yüzünden okunan vatandaş artist müdüre dönerek kendisinin durumunu valiliğe bildirdiğini ve oradan geldiğini söylemesi üzerine müdür vatandaşın ismini alarak kendisine bir iş bulma ihtimalini olabileceğini ifade etti.

Devletin makamını işgal eden liyakatsız insanların Ağrı’lıları küçük düşürmesi bir yana vatandaşı da devlet kurumlarından soğutuyor.

Ağrı Vali’miz Mustafa Koç’a buradan bu artist müdür hakkında yasal işlem başlatması hususunda Ağrı halkı adına talep ediyor, Ağrılıları anlayacak dinleyecek kurum müdürleri atamasını rica ediyoruz…

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Yazarlarımız

Anket